Osaaminen

Meitä kiinnostaa tuloksellinen toiminnan kehittäminen. Asiakkaidemme menestymiseksi! Toimimme sekä teollisuuden että palveluorganisaatioiden piirissä, niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Tarjoamme osaamistamme suomeksi ja englanniksi.

Erityisosaamistamme ovat prosessien tunnistaminen ja kehittäminen, vaativa ongelmanratkaisu yhdessä asiakasorganisaation henkilöstön kanssa, sekä Lean, Six Sigma ja Design for Six Sigma menetelmät. Toimimme käytännönläheisesti ja haemme tuloksia ja hyötyjä kaikissa toimeksiannoissamme.

Palvelualueemme ovat… Lue lisää >>

Yhdistämme kovia ja pehmeitä menetelmiä hedelmällisesti!
Lean Six Sigma ja muutosjohtaminen on yhdistettävä, jotta kestäviä tuloksia saadaan aikaan, analyyttiset menetelmät ja osallistavat innotyöpajat täydentävät hienosti toisiaan, hyvällä projektivetäjällä yhdistyvät suunnittelu ja fasilitointitaidot. Tulokset saavutetaan ihmisten tekemänä ja porukan kanssa.

Työkalupakkiimme kuuluu useita kymmeniä työkaluja ja menetelmiä yhteistyömenetelmistä raskaaseen tilastoanalyysiin. Monipuolisuudestamme on hyötyä tukiessamme yksilöllisiäkin tarpeita.

Vankka Osaamisemme heijastuu toimintatapoihimme... Lue lisää >>
Quantum XL


Add high speed modeling and Monte Carlo simulation to Excel. Includes optimization, multiple continuous and discrete distributions, custom distributions, percent contribution analysis, QFD, Pugh, FMEA, and much more.

Read more>>