Risto Lintula, osakas, Nordic Process Improvement

Risto on valmistunut Teknillisestä korkeakoulusta (DI, Teollisuustalous) ja Leeds Business Schoolista. Hän on suorittanut Master Of Quality koulutuksen 1994 ja Lean Six Sigma BB koulutuksen 2006.

Ristolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus prosessien ja johtamisjärjestelmien kehittämisessä. Hän on kokenut yritysjohdon sparraaja, innostava valmentaja, arvioija ja kehittämistoiminnan fasilitaattori.

Vuosina 1994–2006 Risto toimi Laatukeskus Excellence Finlandin toimitusjohtajana, käynnistäen mm. Suomen Laatupalkintokilpailun, Benchmarking-palvelut, Investors in People – ohjelman, Six Sigma valmennukset ja uuden konsultointiliiketoiminnan. Hän on tukenut ja valmentanut useita kymmeniä menestyviä yrityksiä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti, sekä arvioinut ja tutustunut suureen joukkoon huippuorganisaatioita.

Vuodesta 2006 hän on toiminut konsulttina ja valmentajana, sekä neuvonantajana ja hallitustehtävissä. Erityisosaamisen alueita ovat Lean ja Six Sigma -menetelmien tuloksellinen soveltaminen, asiantuntijaorganisaation johtaminen, kehittämistoiminnan johtaminen ja tuloksellinen toimeenpano, sekä prosessit ja johtamisjärjestelmät.

TAKAISIN >>